Pentru ce folosim Folie din oțel?

Folie din oțel pentru susținere folie magnetică sau  alte produse magnetice

Folie din oțel soluție unică pentru decorațiuni. Există nenumărate soluții pentru decorațiuni. Ideile noi apar aproape zilnic. Din unele materiale se pot produce obiecte de decor, accesorii unice și individuale, din altele, materiale de publicitate imaginative. Oamenii creativi caută mereu materiale noi.

Dacă nu ar face așa, nu s-ar mai naște lucrări inovatoare și incitante. Dacă citiți această pagină, înseamnă că și Dvs. sunteți în căutarea a ceva inedit. Noul tip de folie din oțel a fost inventat tocmai pentru oamenii creativi, care își doresc ceva nou, o idee inovatoare. Dvs. ați încercat deja? Dacă nu, a sosit timpul.

 

Cu ce diferă această folie din oțel cu adeziv de materialele decorative obișnuite cu adeziv?

 

Ați mai lucrat cu adeziv? Majoritatea oamenilor creativi consideră lucrul cu adezivi foarte anevoioasă. Oamenii au perfecționat modul de fixare a materialelor pe pereți timp de sute de ani. Adezivul se mai folosește și astăzi, dar foarte rar mai oferă o soluție practică. Cel mai adesea, nu suportă greutatea, ca să nici nu mai vorbim despre cât este de greu sa îndepărtăm un obiect fixat cu adeziv de pe perete.

 

În schimb, materialele magnetice nu necesită îndemânare deosebită. Se poate lucra foarte ușor cu ele și nu lasă nicio urmă supărătoare pe suprafața pe care sunt aplicate. De ce să alegem metoda mai grea dacă există și alte soluții?

 

Cuie, adezivi si vopsele? Dacă nu este neapărat nevoie, de ce să le mai folosim?

 

Un tablou agățat pe perete poate arăta foarte frumos în sufragerie sau oriunde în casă. Dar gusturile se pot schimba de la un an la altul și ceea ce azi încă ne place s-ar putea ca mâine deja să ne irite. Suedezii au fost primii care au descoperit că viitorul este al mobilelor și accesoriilor mobile, demontabile. Nu merită să găurim peretele. Pe de o parte, este destul de anevoios, pe de altă parte, gaura lăsată de cui va rămâne. Da, se poate astupa, dar asta necesită încă un efort.

 

Există, desigur, și metode alternative. Dar dispozitivele de reținere, distanțierele și celelalte instrumente de fixare uzuale ne pun în fața aceleiași probleme: nu ne lasă destul spațiu de manevră, deoarece se pot folosi numai pentru pereți. De asemenea, achiziționarea și utilizarea lor este mai complicată.

 

Cele mai bune produse se nasc din idei originale.

 

O asemenea ideea originală este noua folie magnetică. Materialul flexibil și plastic oferă mai multe avantaje. Se lipește bine, se îndoaie ușor și se poate tăia după plac. Este rezistent la materialele agresive. Astfel, nu se distruge așa ușor.

 

Varianta autocolantă a foliei magnetice se poate fixa de aproape orice material: de lemn, hârtie sau plastic. Grosimea foliei este de la 0,3 pana la 2 mm. Cu ajutorul foliei magnetice se poate produce orice fel de obiect decorativ: poze magnetice, magneți de frigider, decorațiuni pentru perete etc., dar se pretează și la decorarea autovehiculelor.

 

Nu vă limitați propria creativitate! Pe o folie magnetică (printabilă) poate fi printat orice text sau imagine. Scopul foliei magnetice este să ușureze munca oamenilor creativi. De ce să alegeți metodele mai grele?

 

Dacă și Dvs. ați dori să încercați folosirea foliei magnetice, acum aveți posibilitatea să comandați la un preț foarte avantajos. Obiectivul firmei NeoMagnet SRL este să ofere produse de calitate la prețuri convenabile. Experimentați cu ajutorul noilor materiale!

 

Dacă doriți să comandați de la firma NeoMagnet SRL, atunci aveți posibilitatea să alegeți din următoarele produse:

1. folie magnetică

2. folie magnetică autoadezivă

3. folie din oțel

4. bandă magnetică

5. foaie magnetică printabilă

6. profil C magnetic

Nu ratați promoțiile săptămânii! Fiți creativi și nu vă temeți de inovații!