→ Instrucțiuni de aplicare folie magnetică

Sfaturi pentru depozitarea, aplicarea  foliei magnetice.

Cu respectarea acestor instrucţiuni garantăm că nu veţi avea neplăceri și veţi avea posibilitatea de a  prelungi durata de viaţă a materialelor magnetice.

Folia magnetică se depozitează vertical rulată pe o rolă, pentru a nu se deteriora. Diametrul rolei să fie cca. de 10 cm.

Spaţiul de depozitare trebuie să fie uscat și curat. Nu lăsaţi folia magnetică pe un timp lung în aer liber deoarece atrage praful.

Foaia magnetică se depoziteză unul peste altul pe o suprafaţă netedă. Nu depozitaţi foile cu suprafeţele magnetice în contact.

Nu depozitaţi pe folie magnetică diferite obiecte.

Nu aplicaţi folia magnetică pe suprafețe revopsite peste vopseaua inițială.

Inainte de aplicare recomandăm curăţarea suprafeţelor.

Folia magnetică și suprafaţa metalică trebuie curăţată de praf și de umezeală. Recomandăm folosirea unui detergent cu PH neutru. Suprafeţele curăţate se șterg cu o cârpă moale sau sunt lăsate să se usuce.

Folia magnetică aplicată pe mașină trebuie îndepărtat  și curăţat odată pe săptămână.

Dacă vechiculul este nou vopsit acest lucru se face zilnic.

Inainte de aplicarea foliei magnetice pe suprafaţa metalică vopsită trebuie să fie uscată și curăţată. In caz contrar vor apărea zgârieturi pe suprafaţa vopsită.

După aplicare, nu trageţi de folie, deoarece acest lucru poate cauza întinderea sau deformarea foliei magnetice.

Dacă  folia magnetică este aplicată incorect, apar bule de aer între folie magnetică și metal.  Indepărtaţi-o de pe suprafaţa de aplicare şi apoi aplicaţi-o din nou.

Folia magnetică se utilizează numai pe suprafeţe netede. A nu se aplica pe suprafeţe metalice orizontale expuse la radiaţie solară directă, deoarece poate cauza decolorarea neuniformă a respectivelor suprafeţe vopsite.