Politica de confidentialitate
 
 
SC NeoMagnet SRL are o deosebită grijă pentru protecia și securitatea datelor utilizatorilor săi și a celor ce transmit comenzi prin intermediul website-ului www.neomagnet.ro, urmărind în permanenṭă protejarea datelor personale ale clienilor.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecia vieii private în sectorul comunicaiilor electronice SC NeoMagnet SRL are obligaia de a administra în condiii de siguranṭă și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: preluare și livrare comenzi online.
Sunteți obligat să furnizai datele, acestea fiind necesare facturării și livrării. Refuzul dvs. determină neonorarea comenzii.
Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de câtre operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la office@neomagnet.ro
De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.