Termeni și condiții
 
 Accesul si utilizarea site-ului www.neomagnet.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termeni si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
Acest site este intretinut si aministrat de SC NeoMagnet SRL.
SC NeoMagnet SRL functioneaza in baza Legii nr.31/1990 fiind persoana juridica romana. Societatea are sediul principal in localitatea Oradea, Str. General Traian Mosoiu, nr.8, si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J5/1256/2013, cod unic de Inregistrare: RO32073000.

Comanda

Prin inregistrarea unei Comenzi pe site-ul neomagnet.ro, Cumpăratorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vănzatorul isi derulează operatiunile comerciale.
Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
Toate tarifele prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
Comanda puteți plasa și prin telefon sau prin e-mail.
Produsele afisate pe site sunt pe stoc,si se livrează în limita stocului disponibil.
În cazul în care  produsul comandat nu se mai află pe stoc in cantitatea dorita veți fi înștiințat în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător dacă dumneavoastră doriți acest lucru.
Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului,  pachetului trimis de către noi, revine societații de curierat sau transportatorului comform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi, dacă se va face dovada culpei curierului și vom fi înștiințați în timp util.
În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte, vă rugăm să introduceți în căsuta de observații cu depunerea comenzii.
Dacă nu găsiți produsul care căutați vă rog contactați-ne
Neconfimarea comenzii
Dacă ati făcut comanda online sau prin e-mail si nu ati primit confirmarea comenzii vă rog contactati-ne la unul din numerele afisate pe site,deoarece probabil au intervenit anumite probleme in functionarea serverului sau site-ului.
Plata produselor
Ramburs
La preluarea coletului de la agentul de curierat se achită contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care vă este confirmată după efectuarea comenzii pe site, telefonic sau prin e-mail.
Transfer bancar
Plata prin Transfer bancar se face doar in baza facturii proforme emise de SC NeoMagnet SRL, in urma confirmării online, email sau telefonic a comenzii. Livrarea produselor se face după confirmarea platii.
Taxe suplimentare
Pretul plătit de cumpărător este format din pretul produselor si/sau de taxa de livrare. In cazul in care solicitati o livrare specială in afara retelei Fan Courier, vă vom comunica ulterior taxele suplimentare.
Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentară cumpărătorului la cumpărarea produsului. In situatia in care vă sunt percepute taxe in plus, vă rugăm să ne instiintati imediat la office@neomagnet.ro.
Returnarea produselor
Dacă produsul comandat nu este ceea ce ati dorit il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (minus cheltuielile de transport) intr-un interval de maxim 14 de zile de la data primirii pachetului.
Pentru exercitarea dreptului la renuntare, cumparatorul trebuie sa trimita o notificare  in scris prin e-mail la adresa office@neomagnet.ro.
În cazul exercitării dreptului de returnare, vom rambursa sumele achitate (mai putin cei de livrare) in contul bancar al persoanei fizice sau juridice, in cel mult 10 zile de la data primirii produselor.
Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsele sunt intr-o stare perfectă, fără urme ale utilizării, in mod original si in ambalajul original.
Produse sparte, utilizate nu se pot returna.
Reclamatii
Dacă sunt probleme legate de continutul pachetului sau de factură vă rugam să ne contactati în maxim 3 zile de la primirea coletului.
Suntem oameni si uneori gresim, dar ne straduim să le reparăm in asa fel incat să reducem pagubele la minim.
Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului www.neomagnet.ro a fost alcătuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corectă a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asumă responsabilitatea pentru greselile de tipărire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparută.
Litigii
Orice litigiu apărut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabilă, prin intelegere intre cele două părti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenta revine instantelor de judecată romane.