» Folii, benzi, etichete magnetice

Oferim livrare gratuită  pentru benzi magnetice, folii magnetice, foi magnetice comandă minimă 300 RON .

 

Folie magnetică este un cauciuc flexibil, care asigură o aderență bună pe suprafețele metalice. Foliile  magnetice pot fi neacoprite, colorate sau autoadezivi.

Folie magnetică neacoperită are ambele fețe maro închis, o față magnetică și una nemagnetică.

Folie magnetică cu PVC are o față nemagnetică colorată și o față magnetică maro.

Folie magnetică cu adeziv are o față magnetică și o fața autoadezivă pe care se poate lipi orice obiect (sticlă, plastic, carton, hârtie, fotografie, lemn, etc.).

Folia magnetică se poate personaliza prin aplicarea pe suprafața acesteia a unei folii autoadezive printate.
Temperatură tolerată: - 20°C  -  + 85°C.
Folie magnetică este foarte flexibil, se poate îndoi, găuri, tăia cu foarfeca sau cu ajutorul cutter-ului la diverse dimensiuni și forme. 

Grosimi: 0,3 mm, 0,5 mm0,6 mm,  0,7 mm 0,9 mm,  1,5 mm,  2 mm.

Folie magnetică cu grosime de 0,3 mm, 0,5 mm, 0,6 mm, 0,7 mm  se recomandă pentru aplicații nepermanente de interior și exterior. (Sisteme de ghidare, materiale demonstrative,  aplicații care necesită modificări zilnice: articole de decorație, aplicații tehnice, afișaj pe termen scurt în săli de conferințe și expoziții, expuneri diferite în săli de curs, poze sau reproduceri artistice, magneți de frigider, etc.).

Folie magnetică cu grosime de 0,9 mm se recomandă pentru aplicații nepermanente de interior și exterior, când nu se dorește o înscripționare directă (reclame pe autovehicule sau autoturisme, semne pentru depozite, semne de avertisment, reclame de diferite dimensiuni, curs valutar, meniuri, afișaj pe termen scurt în săli de conferințe și expoziții, jocuri logice , diferite expuneri în săli de curs). Suprafața mașinii nu zgârie, rezistă pânâ la viteză de 200 km/h.

Instruciuni de aplicare folie magnetică

Profil C magnetic - etichete magnetice

Profil C magnetic (etichete magnetice)  se pot folosi pentru etichetarea dulapurilor, rafturilor, ușilor de fier, etc...

Deseori  sunt utilizate fercvent în  depozite, magazine sau birouri pentru marcarea produselor, rafturilor.

La orice schimbare de produs  sau denumire de produs, nu este necesară o nouă etichetă adezivă, nu se depune efort  pentru  îndepărtarea etichetei vechi de hârtie.

Cu ajutorul acesteea  găsiți o soluție potrivită de stocare.

Dacă nu avem suprafață metalică  Profil C magnetic se poate utiliza în combinație cu Folie din oțel.  Astfel obținem o suprafață pe care se poate aplica Profil C magnetic.

Nu aplicai magnei pe folie magnetică, deoarece se demagnetizează!!!

Produse: