Folie magnetica, banda magnetica, magneti  Contact:  0770.991.901 sau 0730.083.650 
Folie magnetica, banda magnetica, magneti  Contact:  0770.991.901 sau 0730.083.650 

Informații Folie oțel

Folie oțelelită este un cauciuc flexibil, are o față acoperită cu PVC  sau neacoperită având o culoare maro, spre gri  și o față autoadezivă. Cu ajutorul acesteea se poate crea o suprafaţă de fier și acolo unde plăcile de fier nu sunt potrivite. Se folosește mai ales împreună cu folie magnetică. Datorită conţinutului de fier orice produse magnetice se lipesc foarte uşor pe suprafaţa folie de oțel.
Pe partea  aprovizionată cu PVC putem plasa magneți, folie magnetică, bandă magnetică, magneţi de frigider, fotografii magnetice, mărturii magnetice, orice obiect magnetizat..
Folie din oțel este foarte flexibil se poate îndoi, găuri, tăia cu foarfeca sau cu ajutorul cutter-ului la diverse dimensiuni și forme.
Disponibil cu grosimi de 0,5 mm  şi 0,7 mm.

Aplicații:  susținere folie magnetică, magneti de frigider, produse magnetizate

Cum realizăm perete magnetic?

Pentru realizarea unui perete magnetic veţi avea nevoie pur şi simplu de o folie din oţel cu adeziv.

Această folie din oţel se poate tăia cu foarfeca sau cu cutter-ul, pentru a obţine dimensiunea dorită.

Suprafaţa pe care se dorește aplicarea folie din oţel trebuie curăţată de praf şi impurităţi.

După ce suprafaţa a fost curăţată, trebuie doar să îndepărtaţi foaia adezivă de pe material și le puteţi lipi.

Folie din oţel se poate aplica pe lemn, sticlă, plastic, perete etc.

Pentru a asigura o bună aderență, suprafața pe care se aplică folie din oţel trebuie să fie netedă și curată.

Datorită flexibilității se poate lipi pe suprafeţe uniforme sau neuniforme.

 

Unde și pentru ce folosim perete magnetic?

- susţinerea desenelor cu ajutorul unui magnet sau folie magnetică,

-  susţinerea etichetelor pentru vânzare de mărfuri ( băuturi, alimente), in combinaţie cu folie magnetică,

- susţinerea fotografiilor magnetice,

- susţinerea magneţilor de frigider,

- se poate folosi ca o tablă magnetică, se poate inscripţiona cu marker nepermanent.

-  la casele de schimb valutar, se pot schimba cu uşurinţă cifrele, prin îndepărtarea etichetei magnetice, pe care sunt scrise sau imprimate numerele.

Folie din oțel soluție unică pentru decorațiuni. Există nenumărate soluții pentru decorațiuni. Ideile noi apar aproape zilnic. Din unele materiale se pot produce obiecte de decor, accesorii unice și individuale, din altele, materiale de publicitate imaginative. Oamenii creativi caută mereu materiale noi.

Dacă nu ar face așa, nu s-ar mai naște lucrări inovatoare și incitante. Dacă citiți această pagină, înseamnă că și Dvs. sunteți în căutarea a ceva inedit. Noul tip de folie din oțel a fost inventat tocmai pentru oamenii creativi, care își doresc ceva nou, o idee inovatoare. Dvs. ați încercat deja? Dacă nu, a sosit timpul.

 

Cu ce diferă această folie din oțel cu adeziv de materialele decorative obișnuite cu adeziv?

 Ați mai lucrat cu adeziv? Majoritatea oamenilor creativi consideră lucrul cu adezivi foarte anevoioasă. Oamenii au perfecționat modul de fixare a materialelor pe pereți timp de sute de ani. Adezivul se mai folosește și astăzi, dar foarte rar mai oferă o soluție practică. Cel mai adesea, nu suportă greutatea, ca să nici nu mai vorbim despre cât este de greu sa îndepărtăm un obiect fixat cu adeziv de pe perete.

 În schimb, materialele magnetice nu necesită îndemânare deosebită. Se poate lucra foarte ușor cu ele și nu lasă nicio urmă supărătoare pe suprafața pe care sunt aplicate. De ce să alegem metoda mai grea dacă există și alte soluții?

 

Cuie, adezivi si vopsele? Dacă nu este neapărat nevoie, de ce să le mai folosim?

 Un tablou agățat pe perete poate arăta foarte frumos în sufragerie sau oriunde în casă. Dar gusturile se pot schimba de la un an la altul și ceea ce azi încă ne place s-ar putea ca mâine deja să ne irite. Suedezii au fost primii care au descoperit că viitorul este al mobilelor și accesoriilor mobile, demontabile. Nu merită să găurim peretele. Pe de o parte, este destul de anevoios, pe de altă parte, gaura lăsată de cui va rămâne. Da, se poate astupa, dar asta necesită încă un efort.

 

Există, desigur, și metode alternative. Dar dispozitivele de reținere, distanțierele și celelalte instrumente de fixare uzuale ne pun în fața aceleiași probleme: nu ne lasă destul spațiu de manevră, deoarece se pot folosi numai pentru pereți. De asemenea, achiziționarea și utilizarea lor este mai complicată.

 

Cele mai bune produse se nasc din idei originale.

O asemenea ideea originală este noua folie magnetică. Materialul flexibil și plastic oferă mai multe avantaje. Se lipește bine, se îndoaie ușor și se poate tăia după plac. Este rezistent la materialele agresive. Astfel, nu se distruge așa ușor.

 

Varianta autocolantă a foliei magnetice se poate fixa de aproape orice material: de lemn, hârtie sau plastic. Grosimea foliei este de la 0,3 pana la 2 mm. Cu ajutorul foliei magnetice se poate produce orice fel de obiect decorativ: poze magnetice, magneți de frigider, decorațiuni pentru perete etc., dar se pretează și la decorarea autovehiculelor.

 

Nu vă limitați propria creativitate! Pe o folie magnetică (printabilă) poate fi printat orice text sau imagine. Scopul foliei magnetice este să ușureze munca oamenilor creativi. De ce să alegeți metodele mai grele?

 

Dacă și Dvs. ați dori să încercați folosirea foliei magnetice, acum aveți posibilitatea să comandați la un preț foarte avantajos. Obiectivul firmei NeoMagnet SRL este să ofere produse de calitate la prețuri convenabile. Experimentați cu ajutorul noilor materiale!

 

Dacă doriți să comandați de la firma NeoMagnet SRL, atunci aveți posibilitatea să alegeți din următoarele produse:

  1. folie magnetică
  2. folie magnetică autoadezivă
  3. folie din oțel
  4. bandă magnetică
  5. foaie magnetică printabilă
  6. profil C magnetic

Nu ratați promoțiile săptămânii! Fiți creativi și nu vă temeți de inovații!