Contact:  0770.991.901 sau 0730.083.650 

folie magnetica banda magnetica magneti tabla magnetica

Contact:  0770.991.901 sau 0730.083.650 

folie magnetica banda magnetica magneti tabla magnetica

Condiții de cumpărare

Termeni și condiții
Politica de confidentialitate
Termeni și condiții
Termeni si conditii

Accesul si utilizarea site-ului www.neomagnet.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termeni si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.Acest site este intretinut si aministrat de SC NeoMagnet SRL.SC NeoMagnet SRL functioneaza in baza Legii nr.31/1990 fiind persoana juridica romana. Societatea are sediul principal in localitatea Oradea, Str. General Traian Mosoiu, nr.8, si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J5/1256/2013, cod unic de Inregistrare: RO32073000.

Comanda

Prin inregistrarea unei Comenzi pe site-ul neomagnet.ro, Cumpăratorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vănzatorul isi derulează operatiunile comerciale. Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezintă acceptareaComenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.Toate tarifele prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. Comanda puteți plasa și prin telefon sau prin e-mail.Produsele afisate pe site sunt pe stoc,si se livrează în limita stocului disponibil.În cazul în care  produsul comandat nu se mai află pe stoc in cantitatea dorita veți fi înștiințat în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător dacă dumneavoastră doriți acest lucru.Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului,  pachetului trimis de către noi, revine societații de curierat sau transportatorului comform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi, dacă se va face dovada culpei curierului și vom fi înștiințați în timp util.În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte, vă rugăm să introduceți în căsuta de observații cu depunerea comenzii. Dacă nu găsiți produsul care căutati vă rog contactați-ne

Neconfimarea comenzii 

Dacă ati făcut comanda online sau prin e-mail si nu ati primit confirmarea comenzii vă rog contactati-ne la unul din numerele afisate pe site, deoarece probabil au intervenit anumite probleme in functionarea serverului sau site-ului.

Plata produselor

Ramburs, card, in avans prin transfer bancar .
La preluarea coletului de la agentul de curierat se achită contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care vă este confirmată după efectuarea comenzii pe site, telefonic sau prin e-mail.Transfer bancar
Plata prin Transfer bancar se face doar in baza facturii proforme emise de SC NeoMagnet SRL, in urma confirmării online, email sau telefonic a comenzii. Livrarea produselor se face după confirmarea platii.

Taxe suplimentare

Pretul plătit de cumpărător este format din pretul produselor si/sau de taxa de livrare. In cazul in care solicitati o livrare specială in afara retelei Fan Courier, vă vom comunica ulterior taxele suplimentare.
Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentară cumpărătorului la cumpărarea produsului. In situatia in care vă sunt percepute taxe in plus, vă rugăm să ne instiintati imediat la office@neomagnet.ro.

Returnarea produselor

Dacă produsul comandat nu este ceea ce ati dorit il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (minus cheltuielile de transport) intr-un interval de maxim 14 de zile de la data primirii pachetului.Pentru exercitarea dreptului la renuntare, cumparatorul trebuie sa trimita o notificare  in scris prin e-mail la adresa office@neomagnet.ro.În cazul exercitării dreptului de returnare, vom rambursa sumele achitate (mai putin cei de livrare) in contul bancar al persoanei fizice sau juridice, in cel mult 10 zile de la data primirii produselor.Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsele sunt intr-o stare perfectă, fără urme ale utilizării, in mod original si in ambalajul original.Produse sparte, utilizate nu se pot returna.

Reclamatii

Dacă sunt probleme legate de continutul pachetului sau de factură vă rugam să ne contactati în maxim 3 zile de la primirea coletului.Suntem oameni si uneori gresim, dar ne straduim să le reparăm in asa fel incat să reducem pagubele la minim.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.neomagnet.ro a fost alcătuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corectă a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asumă responsabilitatea pentru greselile de tipărire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparută.

Litigii

Orice litigiu apărut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabilă, prin intelegere intre cele două părti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenta revine instantelor de judecată romane.

Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal GDPR

 

Cine suntem noi şi cum ne puteți contacta

NeoMagnet SRL cu sediul social în Oradea, Leonardo Da Vinci, nr. 33 ,Bl. D85, parter,  înmatriculată la ORC Birhori, sub nr. J05/1256/2013, având CUI RO32073000.Contact: office@neomagnet.roTelefon: 0770.991.901Telefon: 0730.083.650

 

Confidenţialitatea dumneavoastră

În cursul relaţiilor noastre cu dumneavoastră, vom colecta şi procesa informaţii personale despre dumneavoastră. Informaţiile personale includ orice informaţie care să ne permită să vă identificăm ca individ, de exemplu, numele, adresa de e-mail sau numărul de telefon.

Ne angajăm să protejăm confidenţialitatea dumneavoastră. Vom folosi informaţiile dumneavoastră personale, în conformitate cu toate legile şi reglementările în vigoare care se referă la protecţia datelor şi a vieţii private, inclusiv Regulamentul UE general privind protecţia datelor (GDPR).

Acest document vă spune: - ce informaţii personale colectăm;- de ce colectăm aceste informaţii;- modul în care le vom folosi;- cât timp le vom păstra;- cine altcineva le va vedea;- cum ne puteţi contacta;- drepturile dumneavoastră în ceea ce priveşte informaţiile personale pe care le deţinem, inclusiv drepturile dumneavoastră de a modifica, şterge şi de a vedea informaţiile.

Când folosiţi site-ul nostru web, vom plasa , de asemenea, şi cookies pe dispozitivul dumneavoastră, vă rugăm să consultaţi Pagina Cookies pentru mai multe informaţii despre Cookies pe care le folosim şi cum puteţi schimba setările acestora.

Ce informaţii colectăm?

Colectăm următoarele tipuri de informaţii:

  • numele dumneavoastră;
  • adresa poştală;
  • adresa dumneavoastră de email;
  • numărul dumneavoastră de telefon;
  • dacă doriţi să primiţi informaţii de la noi prin e-mail, mesaje text SMS, poştă sau prin telefon;

 

Datele dvs. cu caracter personal sunt utilizate în următoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor în beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

a) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;b) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;c) Returnarea produselor conform prevederilor legale;d) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;e) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între NeoMagnet SRL și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:–  măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor–  măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;–  măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislația aplicabilă în această materie.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personalNe angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor.Vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.SC NeoMagnet SRL are o deosebită grijă pentru protecṭia și securitatea datelor utilizatorilor săi și a celor ce transmit comenzi prin intermediul website-ului www.neomagnet.ro, urmărind în permanenṭă protejarea datelor personale ale clienṭilor.

 

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:– furnizorilor de servicii de curierat;– furnizorilor de servicii de plată/bancare;– furnizorilor de servicii de marketing 

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

Cât timp păstrăm informaţiile dumneavoastră personale?

Vom păstra informaţiile dumneavoastră personale numai atâta timp cât este necesar pentru scopul pentru care le utilizăm indicat mai sus și ulterior în conformitate cu procedurile interne și cerințele legale.

Plângeri

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

Datele, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro